IZGARA BALIK - SARDINKY PEČENÉ NA GRILU (Turecko).

XBAZAR.eu  : KUCHTIK / RECEPTY / RYBY / RYBY RŮZNÉ / 




INGREDIENCE: 800 g čerstvých sardinek, 2 citróny, 3 lžíce olivového oleje, podle chuti sůl, petrželka. POSTUP PŘÍPRAVY: Čerstvé sardinky očistíme, vykucháme a vypereme, osušíme, posolíme, potřeme olejem a pečeme na roštu po obou stranách. Sardinky nesměji být syrové (to se zjistí tím, že uvnitř není syrová krev), ale také nesmějí být příliš upečené. Olivový olej smícháme s citrónovou šťávou, přisolíme a dobře promícháme. Pečené sardinky podáváme teplé, posypané jemně sekanou petrželovou natí. Omáčku podáváme zvlášť.

IZGARA BALIK - SARDINKY PEČENÉ NA GRILU (Turecko). IZGARA BALIK - SARDINKY PEČENÉ NA GRILU (Turecko).



QR (http://qrcod.cz) -  - www.xkuchtik.cz Akvarijní náplň - filtrační AkvaBIO substrát Matrix do filtračních košů !
AkvaBIO substrát Matrix do filtračních košů
 


Průměr:  2,99 | Hodnotilo: 1371 x
1  |   2  |   3  |   4  |   5  |

 

 

 

Kategorie na xkuchtik.cz